Fredag

Da er det fredag igjen, og vi har fyra pølsegryta og kaffetrakteren. Hørt noe rykter om en kake også? Alt er mulig på en fredag. Denne ukens uslåelige tilbud er:

  KR: 229,-

MTS-166SRF trådløs seriekoblet røykvarsler

MTS-166SRF er en trådløs seriekoblet røykvarsler som både er liten og kompakt, samtidig utstyrt med en rekke avanserte funksjoner som f.eks. pausefunksjon og automatisk batterivarsling. MTS-166 SRF er en optisk røykvarsler utstyrt med et optisk deteksjonssystem for rask reaksjon på røyk. Røykvarsleren driftes av 1 stk. 9V alkaline batteri og levetiden på batteriet er ca. 1 år (12 mnd).

MTS-166SRF er produsert og godkjent i henhold til EN14604 for din sikkerhet (europeisk godkjenningsordning for røykvarslere)

Fleksibel kanalinnstilling

MTS-166SRF er utstyrt med dip-switsjer som sørger for et enkelt oppsett av ditt trådløse brannvarslingssystem. Hver enkelt røykvarsler må stilles inn likt med de 4 dip-switsjene du finner på baksiden av røykvarsleren. Du kan seriekoble inntil 20 røykvarslere i din serie/ gruppe.

 

Nyttig hysj/pausefunksjon

MTS-166SRF er også utstyrt med en avansert pause/hysjfunksjon. Dette er en svært hensiktsmessig funksjon på en seriekoblet røykvarsler. Røykvarslerens pausefunksjon aktiverer du ved å trykke på den store testknappen øverst på røykvarsleren. Ved f.eks matlaging eller andre ufarlige årsaker kan røykvarsleren hysjes ved å holde inne testknappen i 3 sekunder. MTS-166SRF vil da automatisk redusere sin følsomhet i 10 minutter. Den røde lysdioden vil blinke hvert tiende sekund for å vise at røykvarsleren er i pausemodus. Etter 10 minutter vil røykvarsleren gå tilbake til normal modus igjen.

Enkel lokalisering av kildevarsler

MTS-166SRF gjør det enkelt for deg å rask lokalisere hvilken røykvarsler i ditt system som var først ute med alarmen. Røykvarsleren som var føst ute med alarmen vil pipe konstant og dioden blinke hurtig. De resterene røykvarslerene vil gå i alarm etter ca. 8 sek –  mens dioden på disse vil ikke blinke.

God rekkevidde

Med MTS-166SRF trenger du ikke bekymre deg for rekkevidde. Varsleren klarer rekkevidde på hele 100M (fri sikt) og opptil 50M innendørs. Dette gjør at du kan plassere røykvarslere i alle rom i din bolig, uansett hvor i boligen de befinner seg.

Ledende produsent

Produsenten av MTS-166SRF er en kjent aktør innenfor røykvarslere og var helt tilbake til 2002 ute med den mest populære trådløse røykvarsleren på det norske markedet. Produsenten er kjent for god kvalitet og funksjonalitet på sine røykvarslere. MTS-166SRF er etter vår mening den røykvarsleren du får «mest for pengene».

Hva følger med

 • Røykvarsler
 • Norsk bruksanvisning
 • Skruer/plugger for feste
 • 1 stk. 9V batteri

Sammendrag av funksjoner

 • Kompakt og liten størrelse; kun 10 cm i diameter og 5,5 cm i høyde
 • Inntil 20 røykvarslere kan kobles sammen i en gruppe – alle røykvarslere i gruppen vil gå i alarm hvis en av varslerene reagerer.
 • Plug and play montering – alt du trenger for montering følger med
 • Lavt batterisignal vil bli sendt ut til alle røykvarslere i systemet. Dette gjør det lettere for deg å huske batteriskifte.
 • Hysj funksjon gjør at du svært enkelt kan avstille alarmer hvis ønskelig.
 • 16 ulike kanaler ved hjelp av 4 stk. kanalbrytere.
 • Ca. 100 M rekkevidde (fri sikt)
 • Norsk bruksanvisning medfølger
 • 9V alkaline batteri drifter alle røykvarslerens funksjoner – med 1 års levetid på batteriet.